Arbeidsmediation - REconnect mediation

ArbeidsmediationConflicten op de werkvloer

Waar gehakt wordt, vallen spaanders.

In het dagelijkse werkende leven kan ook wrijving ontstaan, die uitmondt in een ogenschijnlijk onoplosbaar conflict. Hierbij kun je denken aan conflicten over het functioneren, over een dreigend ontslag of een afwijkend inzicht over de invulling van werkzaamheden.

Zoeken naar verbinding

Ik werkte zelf jarenlang in de zakelijke dienstverlening en gaf leiding aan verschillende teams. Daarin werkte ik samen met mensen met verschillende achtergronden en uit diverse culturen. De samenwerking met mensen vind ik geweldig: het zoeken naar verbinding met elkaar en bij elkaar. Ik vind daarin de interactie tussen mensen, het zoeken van de sociale context met elkaar erg interessant en inspirerend.

Vaak kan onnodige escalatie worden voorkomen

Mijn ervaring met conflicten op de werkvloer is, dat juridische procedures vaak leiden tot onnodige escalatie. Niet zelden zijn deze procedures kostbaar, langdurig en, dat is wellicht het ergste, schadelijk voor zowel de werknemer als de werkgever.

In dit soort situaties kan ik als arbeidsmediator uitkomst bieden. In een veilige sfeer, zonder dat allerlei informatie meteen openbaar gemaakt wordt, kunnen jullie met elkaar werken aan een oplossing voor datgene, dat jullie verdeeld houdt. In dit proces is er volop ruimte voor ontstane frustraties en emoties en werken we stap voor stap naar een oplossing, die aanvaardbaar is voor alle betrokken partijen.

Mediator nodig?Samen op zoek naar een duurzame oplossing

REconnect mediation staat voor je klaar als je gaat scheiden of in een andere situatie waar je bemiddeling bij nodig hebt. Als deskundig en ervaren MfN-mediator zet ik mij in om samen met jullie op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen.

Maak een afspraak