Arbeidsmediation - REconnect mediation

ArbeidsmediationConflicten op de werkvloer

Waar gehakt wordt, vallen spaanders.

In het dagelijkse werkende leven kan ook wrijving ontstaan, die uitmondt in een ogenschijnlijk onoplosbaar conflict. Hierbij kun je denken aan conflicten over het functioneren, over een dreigend ontslag of een afwijkend inzicht over de invulling van werkzaamheden.

Zoeken naar verbinding

Ik werkte zelf jarenlang in de zakelijke dienstverlening en gaf leiding aan verschillende teams. Daarin werkte ik samen met mensen met verschillende achtergronden en uit diverse culturen. De samenwerking met mensen vind ik geweldig: het zoeken naar verbinding met elkaar en bij elkaar. Ik vind daarin de interactie tussen mensen, het zoeken van de sociale context met elkaar erg interessant en inspirerend.

Vaak kan onnodige escalatie worden voorkomen

Ruzies en onenigheid op de werkvloer leiden vaak tot onnodige escalatie, bijvoorbeeld in de vorm van juridische procedures. Dat kost niet alleen veel geld en tijd, het is vaak ook nog eens schadelijk voor zowel de werknemer als de werkgever.

In dit soort situaties kan ik als arbeidsmediator uitkomst bieden. In een veilige sfeer, zonder dat allerlei informatie meteen openbaar gemaakt wordt, kunnen jullie met elkaar werken aan een oplossing voor datgene, dat jullie verdeeld houdt. In dit proces is er volop ruimte voor ontstane frustraties en emoties en werken we stap voor stap naar een oplossing, die aanvaardbaar is voor alle betrokken partijen.

Mediator nodig?Samen op zoek naar een duurzame oplossing

REconnect mediation staat voor je klaar als je gaat scheiden of in een andere situatie waar je bemiddeling bij nodig hebt. Als deskundig en ervaren MfN-mediator zet ik mij in om samen met jullie op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen.

Maak een afspraak