Over Remco - REconnect mediation

Over RemcoBetrokken, oprecht en een luisterend oor

Wie ik ben?

Mijn naam is Remco van der Wal, ik ben 50 jaar oud. Samen met mijn vrouw Rianne en kinderen woon ik in Den Haag, in de wijk Wateringse Veld. Na mijn echtscheiding heb ik een co-ouderschap en om die reden wonen de kinderen de ene week bij ons en de andere week bij hun moeder.

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn werk als mediator vind ik het fijn om maatschappelijk betrokken te zijn bij deze samenleving. Zo ben ik coach bij Qredits Nederland en begeleid ik beginnende ondernemers in de opstart van hun bedrijf.

Meer over mij

Daarnaast ben ik ook lid van het leiderschapsteam van BOEI90, een kerkgemeenschap in mijn wijk Wateringse Veld. Ik ben christen en dat vormt een belangrijk deel van mijn leven. In mijn werk als mediator komt dit overigens alleen aan bod als cliƫnten daar uitdrukkelijk om vragen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door in gezelschap met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van een goed gesprek, bijvoorbeeld onder genot van een goede maaltijd of een gezellig drankje.

Het lezen van boeken, vakliteratuur en tijdschriften doe ik ook graag. Daarnaast ben ik een liefhebber van diverse spannende tv-series op Netflix en vind ik het spelen van games op de PlayStation erg tof. Tenslotte ben ik ook een voetballiefhebber: ik kijk graag naar wedstrijden en ik zit zelf in een 35+-team, dat op vrijdagavond af en toe toernooitjes speelt.

Oh ja. Ik sport nog bij CrossFit: een (fitness)trainingsvorm waarin natuurlijke bewegingen de basis vormen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Maar ook omdat het leuk is!

Mediator nodig?Samen op zoek naar een duurzame oplossing

REconnect mediation staat voor je klaar als je gaat scheiden of in een andere situatie waar je bemiddeling bij nodig hebt. Als deskundig en ervaren MfN-mediator zet ik mij in om samen met jullie op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen.

Maak een afspraak